Influence of grass pea seeds in pig diets on the fatty acid composition and sensory attributes of pork.
Opis bibliograficzny
Influence of grass pea seeds in pig diets on the fatty acid composition and sensory attributes of pork. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. Med. Weter. 2010 Vol. 66 Nr 2 s. 113-117, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2010 Vol. 66 Nr 2, s. 113-117
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 marca 2010 11:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23190) wydawnictwo ciągłe #23190
PBN ID (hist.): 23190
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.