Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of garlic, coneflower preparation and 1,2,4-triazole derivative on some biochemical indices of turkey - hens' blood.

Opis bibliograficzny

Influence of garlic, coneflower preparation and 1,2,4-triazole derivative on some biochemical indices of turkey - hens' blood. [AUT.] MAGDALENA KRAUZE, JERZY TRUCHLIŃSKI, KATARZYNA ROSTEK, MAGDALENA GRYZIŃSKA, ANETA J. STRACHECKA. J. Elem. 2009 Vol. 14 Nr 3 Supplement s. 50, Pierwiastki w środowisku i życiu człowieka : XI Międzynarodowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Magnezjologicznego, Nałęczów, 3-5 września 2009.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2009 Vol. 14 Nr 3 Supplement, s. 50
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 kwietnia 2010 12:12
Ostatnia aktualizacja:10 grudnia 2018 10:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23285) wydawnictwo ciągłe #23285
PBN ID (hist.): 23285

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się