Rheological properties and structure of inulin–whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Rheological properties and structure of inulin–whey protein gels. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Int. Dairy J. 2009 Vol. 19, Issue 9 s. 443-449, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Dairy Journal 2009 Vol. 19, Issue 9, s. 443-449
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2010 08:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://vls2.icm.edu.pl/cgi-bin/sciserv.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23315) wydawnictwo ciągłe #23315
PBN ID (hist.): 23315
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,409
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.