Wpływ procesu kiełkowania ziarna jęczmienia jarego na wartość odżywczą białka.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu kiełkowania ziarna jęczmienia jarego na wartość odżywczą białka. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA MAKARSKA. Acta Agrophys. 2009 Vol. 14 Nr 3 (172) s. 649-658, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2009 Vol. 14 Nr 3 (172), s. 649-658
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2010 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23365) wydawnictwo ciągłe #23365
PBN ID (hist.): 23365
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.