Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of simulated digestion in vitro on bioactivity of wheat bread with Tartary buckwheat flavones addition.

Opis bibliograficzny

The effect of simulated digestion in vitro on bioactivity of wheat bread with Tartary buckwheat flavones addition. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, RUFA LIN. Lebensm. - Wiss. Technol. 2009 Vol. 42 Issue 1 s. 137-143, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2008.06.009
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 42 Issue 1, s. 137-143
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 czerwca 2010 12:16
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 10:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23773) wydawnictwo ciągłe #23773
PBN ID (hist.): 23773

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,114
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się