The effect of simulated digestion in vitro on bioactivity of wheat bread with Tartary buckwheat flavones addition.
Opis bibliograficzny
The effect of simulated digestion in vitro on bioactivity of wheat bread with Tartary buckwheat flavones addition. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, RUFA LIN. Lebensm. - Wiss. Technol. 2009 Vol. 42 Issue 1 s. 137-143, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2008.06.009
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2009 Vol. 42 Issue 1, s. 137-143
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2010 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 10:57 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.lwt.2008.06.009
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23773) wydawnictwo ciągłe #23773
PBN ID (hist.): 23773
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,114
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.