Postępowanie konsumentów ze świeżymi owocami przed ich spożyciem.
Opis bibliograficzny
Postępowanie konsumentów ze świeżymi owocami przed ich spożyciem. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2009 Nr 3 (64) s. 50-66, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2009 Nr 3 (64), s. 50-66
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2010 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23777) wydawnictwo ciągłe #23777
PBN ID (hist.): 23777
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.