Właściwości antyoksydacyjne soków z pojedynczych gatunków owoców.
Opis bibliograficzny
Właściwości antyoksydacyjne soków z pojedynczych gatunków owoców. [AUT.] WIOLETTA KOC, JANUSZ KALBARCZYK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2006 T. 39 Supl. s. 409-413, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2006 T. 39 Supl, s. 409-413, il., bibliogr., sum.
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 czerwca 2010 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23795) wydawnictwo ciągłe #23795
PBN ID (hist.): 23795
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.