Uprawiane grzyby wyższe jako cenny składnik diety oraz źródło substancji aktywnych biologicznie.
Opis bibliograficzny
Uprawiane grzyby wyższe jako cenny składnik diety oraz źródło substancji aktywnych biologicznie. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, WOJCIECH RADZKI. Herba Pol. 2009 T. 55 Nr 4 s. 224-232, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2009 T. 55 Nr 4, s. 224-232
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 czerwca 2010 14:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.herbapolonica.pl/magazines/v…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23825) wydawnictwo ciągłe #23825
PBN ID (hist.): 23825
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.