Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta.
Opis bibliograficzny
Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2005 Vol. 14/55 nr 4 s. 417-422.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2005 Vol. 14/55 nr 4, s. 417-422
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2010 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23826) wydawnictwo ciągłe #23826
PBN ID (hist.): 23826
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.