Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2005 Vol. 14/55 nr 4 s. 417-422.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2005 Vol. 14/55 nr 4, s. 417-422
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2010 11:22
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23826) wydawnictwo ciągłe #23826
PBN ID (hist.): 23826

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się