Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion.
Opis bibliograficzny
Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Int. Agrophys. 2009 Vol. 23 No. 3 s. 287-293, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2009 Vol. 23 No. 3, s. 287-293
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23844) wydawnictwo ciągłe #23844
PBN ID (hist.): 23844
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,580
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.