Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion.

Opis bibliograficzny

Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Int. Agrophys. 2009 Vol. 23 No. 3 s. 287-293, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2009 Vol. 23 No. 3, s. 287-293
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 11:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23844) wydawnictwo ciągłe #23844
PBN ID (hist.): 23844

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,580
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się