Fructooligosaccharides as texture improving agent in milk desserts.
Opis bibliograficzny
Fructooligosaccharides as texture improving agent in milk desserts. [AUT.] ELIZA POTOCKA, WALDEMAR GUSTAW, EWA SOLARSKA. Chem. Listy (Print) 2009 Vol. 103 Issue 9 s. 770-771, il., bibliogr, 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 200911-13.11.2009,Novotného Lávka 5, Praha 1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemické Listy (Print) 2009 Vol. 103 Issue 9, s. 770-771, il., bibliogr.
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.chemicke-listy.cz/common/con…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23848) wydawnictwo ciągłe #23848
PBN ID (hist.): 23848
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.