Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fructooligosaccharides as texture improving agent in milk desserts.

Opis bibliograficzny

Fructooligosaccharides as texture improving agent in milk desserts. [AUT.] ELIZA POTOCKA, WALDEMAR GUSTAW, EWA SOLARSKA. Chem. Listy (Print) 2009 Vol. 103 Issue 9 s. 770-771, il., bibliogr, 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience 200911-13.11.2009,Novotného Lávka 5, Praha 1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Chemické Listy (Print) 2009 Vol. 103 Issue 9, s. 770-771, il., bibliogr.
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 11:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23848) wydawnictwo ciągłe #23848
PBN ID (hist.): 23848

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się