Release of ethyl acetate from aerated and non-aerated heat-induced whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Release of ethyl acetate from aerated and non-aerated heat-induced whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Philipp. Agric. Sci. 2009 Vol. 92 Issue 4 s. 437-440 il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Philippine Agricultural Scientist 2009 Vol. 92 Issue 4, s. 437-440 il., bibliogr.
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23853) wydawnictwo ciągłe #23853
PBN ID (hist.): 23853
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,145
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.