Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of alpha-lactalbumin and beta-lactoglobulin on inulin gelation.

Opis bibliograficzny

Effect of alpha-lactalbumin and beta-lactoglobulin on inulin gelation. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2 s. 127-131, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2, s. 127-131
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 13:12
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23854) wydawnictwo ciągłe #23854
PBN ID (hist.): 23854

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się