Effect of alpha-lactalbumin and beta-lactoglobulin on inulin gelation.
Opis bibliograficzny
Effect of alpha-lactalbumin and beta-lactoglobulin on inulin gelation. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2 s. 127-131, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2, s. 127-131
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.cabdirect.org/cabdirect/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23854) wydawnictwo ciągłe #23854
PBN ID (hist.): 23854
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.