Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of whey protein concentrates on texture, meltability and microstructure of acid casein processed cheese analogs.

Opis bibliograficzny

Effect of whey protein concentrates on texture, meltability and microstructure of acid casein processed cheese analogs. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, KENNETH O. UDEH. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2 s. 169-173, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2, s. 169-173
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 13:13
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23855) wydawnictwo ciągłe #23855
PBN ID (hist.): 23855

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się