Effect of whey protein concentrates on texture, meltability and microstructure of acid casein processed cheese analogs.
Opis bibliograficzny
Effect of whey protein concentrates on texture, meltability and microstructure of acid casein processed cheese analogs. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, KENNETH O. UDEH. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2 s. 169-173, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 2, s. 169-173
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.cabdirect.org/cabdirect/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23855) wydawnictwo ciągłe #23855
PBN ID (hist.): 23855
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.