Whey protein gelation - turbidity screening test.
Opis bibliograficzny
Whey protein gelation - turbidity screening test. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 1 s. 70-72, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 1, s. 70-72
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 sierpnia 2018 12:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.cabdirect.org/cabdirect/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23856) wydawnictwo ciągłe #23856
PBN ID (hist.): 23856
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.