Własciwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem izolatu białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Własciwości reologiczne i topliwość analogów serów topionych z dodatkiem izolatu białek serwatkowych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. Nauka Przyr. Tech. 2009 T. 3 Issue 4 s. 1-9 (#123), il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2009 T. 3 Issue 4, s. 1-9 (#123)
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume3/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23859) wydawnictwo ciągłe #23859
PBN ID (hist.): 23859
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.