Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of hydrothermal processes on selected physical properties of oat grain.

Opis bibliograficzny

Influence of hydrothermal processes on selected physical properties of oat grain. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JÓZEF GROCHOWICZ, PAWEŁ SOBCZAK. J. Food. Eng. 2009 Vol. 90 Issue 1 s. 81-89, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2008.06.006
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2009 Vol. 90 Issue 1, s. 81-89
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 13:49
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 10:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23861) wydawnictwo ciągłe #23861
PBN ID (hist.): 23861

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,313
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się