Study to analyze the influence of sprouting of the wheat grain on the grinding process.
Opis bibliograficzny
Study to analyze the influence of sprouting of the wheat grain on the grinding process. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. J. Food. Eng. 2010 Vol. 96 Issue 4 s. 562-567, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2009.09.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2010 Vol. 96 Issue 4, s. 562-567
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 13:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 11:50 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2009.09.002
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23866) wydawnictwo ciągłe #23866
PBN ID (hist.): 23866
Metryki
32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,168
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.