Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych wybranych odmian jabłek.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych wybranych odmian jabłek. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, BOŻENA KICZOROWSKA, J. ZDYB. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2009 R. 60 nr 4 s. 333-336, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2009 R. 60 nr 4, s. 333-336
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 14:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pzh.gov.pl/page/index.php?id…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23868) wydawnictwo ciągłe #23868
PBN ID (hist.): 23868
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.