Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach z rejonu Lubelszczyzny.
Opis bibliograficzny
Zawartość pierwiastków śladowych w wybranych warzywach z rejonu Lubelszczyzny. [AUT.] ANNA CZECH, ELŻBIETA RUSINEK, DARIUSZ BARTOSZEK. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2006 R. 57 nr 1 s. 57-64, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2006 R. 57 nr 1, s. 57-64
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 14:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 sierpnia 2018 08:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pzh.gov.pl/page/?id=1172
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23870) wydawnictwo ciągłe #23870
PBN ID (hist.): 23870
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.