Zawartość miedzi, cynku, żelaza i manganu w wybranych serach.
Opis bibliograficzny
Zawartość miedzi, cynku, żelaza i manganu w wybranych serach. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ELŻBIETA RUSINEK, IWONA SEMBRATOWICZ, JERZY TRUCHLIŃSKI, MAŁGORZATA ADAMCZYK. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2007 R. 58 nr 4 s. 617-623, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2007 R. 58 nr 4, s. 617-623
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 14:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23871) wydawnictwo ciągłe #23871
PBN ID (hist.): 23871
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.