Effect of calcium chloride on rheological properties and structure of inulin – whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Effect of calcium chloride on rheological properties and structure of inulin – whey protein gels. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, AGNIESZKA GLIBOWSKA. WASET 2009 Vol. 54 June [Nr 6], s. 349- 353, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
World Academy of Science, Engineering and Technology 2009 Vol. 54 June [Nr 6], s. 349- 353
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lipca 2010 10:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://waset.org/Publication/effect-of…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23969) wydawnictwo ciągłe #23969
PBN ID (hist.): 23969
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.