Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of calcium chloride on rheological properties and structure of inulin – whey protein gels.

Opis bibliograficzny

Effect of calcium chloride on rheological properties and structure of inulin – whey protein gels. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, AGNIESZKA GLIBOWSKA. WASET 2009 Vol. 54 June [Nr 6], s. 349- 353, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
World Academy of Science, Engineering and Technology 2009 Vol. 54 June [Nr 6], s. 349- 353
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 lipca 2010 10:30
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23969) wydawnictwo ciągłe #23969
PBN ID (hist.): 23969

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się