Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of growth stage on essential oil composition of 'Hamburg' parsley.

Opis bibliograficzny

The effect of growth stage on essential oil composition of 'Hamburg' parsley. [AUT.] ROBERT GRUSZECKI. Acta Hortic. 2009 No 826, s. 391-396 il., bibliogr, I International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Horticulturae 2009 No 826, s. 391-396 il., bibliogr.
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lipca 2010 13:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24004) wydawnictwo ciągłe #24004
PBN ID (hist.): 24004

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się