Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkty pełnoziarniste. Część IV. Błonnik - funkcje fizjologiczne i rola włókna pokarmowego.

Opis bibliograficzny

Produkty pełnoziarniste. Część IV. Błonnik - funkcje fizjologiczne i rola włókna pokarmowego. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2009 R. 53 nr 6 s. 3-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2009 R. 53 nr 6, s. 3-5
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2010 09:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24162) wydawnictwo ciągłe #24162
PBN ID (hist.): 24162

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się