Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of extrusion-cooking parameters on some quality aspects of precooked pasta-like products.

Opis bibliograficzny

Influence of extrusion-cooking parameters on some quality aspects ofprecooked pasta-like products. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. J. Food Sci. 2009 Vol. 74 No. 5 E226-233, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1750-3841.2009.01168.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2009 Vol. 74 No. 5, E226-233
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2010 09:43
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 10:58

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24167) wydawnictwo ciągłe #24167
PBN ID (hist.): 24167

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,601
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się