Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of infrared treatment on mechanical strength and structure of wheat grains.

Opis bibliograficzny

Influence of infrared treatment on mechanical strength and structure of wheat grains. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, JÓZEF GROCHOWICZ, MAŁGORZATA GOŹDZIEWSKA, ZBIGNIEW KOBUS. Food Bioproc. Tech. (Print) 2011 Vol. 4 Issue 8 s. 1367-1375, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-009-0238-3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2011 Vol. 4 Issue 8, s. 1367-1375
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2010 10:03
Ostatnia aktualizacja:19 stycznia 2018 15:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24170) wydawnictwo ciągłe #24170
PBN ID (hist.): 24170

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,703
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się