Funkcjonalne dodatki do żywności.
Opis bibliograficzny
Funkcjonalne dodatki do żywności. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2009 Nr 9 (122) s. 30-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2009 Nr 9 (122), s. 30-34
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2010 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24180) wydawnictwo ciągłe #24180
PBN ID (hist.): 24180
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.