Zmiany w żywieniu trzody chlewnej zapewniające ograniczenie emisji związków azotowych do środowiska.
Opis bibliograficzny
Zmiany w żywieniu trzody chlewnej zapewniające ograniczenie emisji związków azotowych do środowiska. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EDYTA KOWALCZUK, KAROL RUDNICKI. Przem. Chem. 2009 T. 88 nr 5 s. 436-439 il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009 T. 88 nr 5, s. 436-439 il.
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2010 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24276) wydawnictwo ciągłe #24276
PBN ID (hist.): 24276
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,332
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.