Wpływ pH i jonów sodowych na teksturę żeli otrzymywanych z beta-laktoglobulin.
Opis bibliograficzny
Wpływ pH i jonów sodowych na teksturę żeli otrzymywanych z beta-laktoglobulin. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1997 Vol. 52 s. 311-317, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1997 Vol. 52, s. 311-317
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 2434) wydawnictwo ciągłe #2434
PBN ID (hist.): 2434
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.