Lactoferrin, lysozyme and immunoglobulin G content in milk of four breeds of cows managed under intensive production system.
Opis bibliograficzny
Lactoferrin, lysozyme and immunoglobulin G content in milk of four breeds of cows managed under intensive production system. [AUT.] J. KRÓL, Z. LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK, J. BARŁOWSKA. Pol. J. Vet. Sci. 2010 Vol. 13 No. 2 s. 357-361, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2010 Vol. 13 No. 2, s. 357-361
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2010 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 sierpnia 2018 13:40 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/207…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24453) wydawnictwo ciągłe #24453
PBN ID (hist.): 24453
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,507
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.