Wpływ prędkości tłoka i stopnia rozdrobnienia surowca na wydajnosć i energochłonność tłoczenia miazg warzywnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ prędkości tłoka i stopnia rozdrobnienia surowca na wydajnosć i energochłonność tłoczenia miazg warzywnych. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2010 z. 546 s. 237-243, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2010 z. 546, s. 237-243
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2010 16:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24547) wydawnictwo ciągłe #24547
PBN ID (hist.): 24547
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.