Analiza wydajności pracy ludzkiej w przemyśle spożywczym w Polsce.
Opis bibliograficzny
Analiza wydajności pracy ludzkiej w przemyśle spożywczym w Polsce. [AUT.] ANETA ZAKRZEWSKA. Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 2010 T. 12 z. 5 s. 269-274, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 2010 T. 12 z. 5, s. 269-274
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 października 2010 11:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24568) wydawnictwo ciągłe #24568
PBN ID (hist.): 24568
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.