Skład chemiczny i właściwości fizykochemiczne mięsni szkieletowych czterech kategorii bydła rzeźnego.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny i właściwości fizykochemiczne mięsni szkieletowych czterech kategorii bydła rzeźnego. [AUT.] TOMASZ GRODZICKI. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2009 T. 5 nr 4 s. 167-180, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2009 T. 5 nr 4, s. 167-180
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 listopada 2010 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ptz.icm.edu.pl/zeszyty/t54_9.html
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24742) wydawnictwo ciągłe #24742
PBN ID (hist.): 24742
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.