Wpływ czasu gotowania na właściwości fizyczne makaronów formy spaghetti.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu gotowania na właściwości fizyczne makaronów formy spaghetti. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, BEATA BIERNACKA. Acta Agrophys. 2010 Vol. 16 Nr 1 (179) s. 35-48, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2010 Vol. 16 Nr 1 (179), s. 35-48
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2010 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24775) wydawnictwo ciągłe #24775
PBN ID (hist.): 24775
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.