Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of calcium chloride on rheological properties and stability of foams obtained from different whey protein preparations.

Opis bibliograficzny

The effect of calcium chloride on rheological properties and stability of foams obtained from different whey protein preparations. [AUT.] MACIEJ NASTAJ, STANISŁAW MLEKO. Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 4 s. 414-417, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2010 Vol. 65 No 4, s. 414-417
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 listopada 2010 09:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 24814) wydawnictwo ciągłe #24814
PBN ID (hist.): 24814

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,416
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się