Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości surowców paszowych i ich wpływ na proces rozdrabniania.

Opis bibliograficzny

Właściwości surowców paszowych i ich wpływ na proces rozdrabniania. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Pasze Przem. 2010 R.19 Nr 7/9 s. 45-49, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pasze Przemysłowe 2010 R.19 Nr 7/9, s. 45-49
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lutego 2011 14:14
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 25020) wydawnictwo ciągłe #25020
PBN ID (hist.): 25020

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się