Zmiany lepkości oraz wyróżników barwy musztardy w czasie przechowywania.
Opis bibliograficzny
Zmiany lepkości oraz wyróżników barwy musztardy w czasie przechowywania. [AUT.] EWA KOTIUK, BARBARA SAWICKA, MAŁGORZATA KARWOWSKA. Nauka Przyr. Tech. 2010 T. 4 Issue 3 s. 1-8 (#40), il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2010 T. 4 Issue 3, s. 1-8 (#40)
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 marca 2011 14:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume4/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25225) wydawnictwo ciągłe #25225
PBN ID (hist.): 25225
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.