Wpływ obniżonego poziomu białka w żywieniu tuczników w systemie dawkowanym lub ad libitum na poziom wskaźników azotowych w krwi i moczu (Effect of a reduced protein content in the nutrition of growing-finishing pigs fed a restricted or ad libitum diet on nitrogen parameters in their blood and urine)
Opis bibliograficzny
Wpływ obniżonego poziomu białka w żywieniu tuczników w systemie dawkowanym lub ad libitum na poziom wskaźników azotowych w krwi i moczu (Effect of a reduced protein content in the nutrition of growing-finishing pigs fed a restricted or ad libitum diet on nitrogen parameters in their blood and urine). [AUT.] WIOLETTA SEMENIUK, EUGENIUSZ R. GRELA. Med. Weter. 2011 Vol. 67 Nr 5 s. 339-342, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2011 Vol. 67 Nr 5, s. 339-342
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 maja 2011 14:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 lipca 2018 14:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25604) wydawnictwo ciągłe #25604
PBN ID (hist.): 25604
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.