Wpływ jadalnej powłoki białkowo-woskowej na jakość przechowywanych chłodniczo brokułów.
Opis bibliograficzny
Wpływ jadalnej powłoki białkowo-woskowej na jakość przechowywanych chłodniczo brokułów. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, EWA PIKULA, BARBARA BARANIAK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2010 Nr 6 (73) s. 120-133, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2010 Nr 6 (73), s. 120-133
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2011 09:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25624) wydawnictwo ciągłe #25624
PBN ID (hist.): 25624
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,157
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.