Influence of SCD ProBio Oryginal TM preparation on the content and rate of micronutrients uptake by lettuce.
Opis bibliograficzny
Influence of SCD ProBio Oryginal TM preparation on the content and rate of micronutrients uptake by lettuce. [AUT.] AGNIESZKA DOBROWOLSKA, WŁADYSŁAW MICHAŁEK. Teka Komis. Ochr. Kształ. Śr. Przyr. 2010 Vol. 7 s. 80-84, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Teka Komisji Ochrony i Kształtowania Środowiska Przyrodniczego 2010 Vol. 7, s. 80-84
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2011 12:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25632) wydawnictwo ciągłe #25632
PBN ID (hist.): 25632
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.