Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing.

Opis bibliograficzny

Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Meat Sci. 2010 Vol. 86 No. 2 s. 486-490. DOI: 10.1016/j.meatsci.2010.05.040
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MEAT SCIENCE 2010 Vol. 86 No. 2, s. 486-490
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 maja 2011 14:39
Ostatnia aktualizacja:9 sierpnia 2018 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 25680) wydawnictwo ciągłe #25680
PBN ID (hist.): 25680

Metryki

32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,619
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się