Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing.
Opis bibliograficzny
Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Meat Sci. 2010 Vol. 86 No. 2 s. 486-490. DOI: 10.1016/j.meatsci.2010.05.040
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2010 Vol. 86 No. 2, s. 486-490
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 maja 2011 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 sierpnia 2018 13:24 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.meatsci.2010.05.040
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25680) wydawnictwo ciągłe #25680
PBN ID (hist.): 25680
Metryki
32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,619
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.