Effect of selected thermal processes on the stability of reactive lysine in domestic cultivars of common bean (Phasoleus vulgaris).
Opis bibliograficzny
Effect of selected thermal processes on the stability of reactive lysine in domestic cultivars of common bean (Phasoleus vulgaris). [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, TERESA JAŚKIEWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61 nr 1 s. 51-54, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61 nr 1, s. 51-54
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 maja 2011 14:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25684) wydawnictwo ciągłe #25684
PBN ID (hist.): 25684
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.