Charakterystyka szkodliwych czynników biologicznych mogących występować w środowisku pracy pracowników zakładów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka szkodliwych czynników biologicznych mogących występować w środowisku pracy pracowników zakładów mięsnych. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ. Por. Inf. Masar. 2010, styczeń s. 54-58.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2010, styczeń, s. 54-58
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 maja 2011 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25707) wydawnictwo ciągłe #25707
PBN ID (hist.): 25707
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.