Aktywność przeciwultleniająca soków z owoców jagodowych na tle ogólnej zawartości związków fenolowych.
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwultleniająca soków z owoców jagodowych na tle ogólnej zawartości związków fenolowych. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, ANNA STÓJ. Żyw. Człow. Metab. 2004 T. 31 Suppl. 1, cz. 1 s. 171-173.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2004 T. 31 Suppl. 1, cz. 1, s. 171-173
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 13:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25718) wydawnictwo ciągłe #25718
PBN ID (hist.): 25718
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.