Changes in mechanical properties and microstructure of root of celery after thermal treatment.
Opis bibliograficzny
Changes in mechanical properties and microstructure of root of celery after thermal treatment. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2010 T. 10 s. 355-362, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2010 T. 10, s. 355-362
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 09:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25755) wydawnictwo ciągłe #25755
PBN ID (hist.): 25755
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.