Bakterie probiotyczne w produktach mięsnych.
Opis bibliograficzny
Bakterie probiotyczne w produktach mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Przem. Spoż. 2010 nr 3 s. 21-25.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2010 nr 3, s. 21-25
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25773) wydawnictwo ciągłe #25773
PBN ID (hist.): 25773
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.