Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of traditional and regional meat products made in Poland.

Opis bibliograficzny

Evaluation of traditional and regional meat products made in Poland. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Nauka Przyr. Tech. 2010 T. 4 Issue 5 s. 1-15 (#64), il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2010 T. 4 Issue 5, s. 1-15 (#64)
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 maja 2011 12:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 25779) wydawnictwo ciągłe #25779
PBN ID (hist.): 25779

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się