Evaluation of traditional and regional meat products made in Poland.
Opis bibliograficzny
Evaluation of traditional and regional meat products made in Poland. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Nauka Przyr. Tech. 2010 T. 4 Issue 5 s. 1-15 (#64), il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2010 T. 4 Issue 5, s. 1-15 (#64)
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume4/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25779) wydawnictwo ciągłe #25779
PBN ID (hist.): 25779
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.