Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ akcesji do Unii Europejskiej na jakość owoców i warzyw na rynku krajowym.

Opis bibliograficzny

Wpływ akcesji do Unii Europejskiej na jakość owoców i warzyw na rynku krajowym. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Zesz. Nauk. Szk. Gł. Gospod. Wiej., Probl. Rol. Świat. 2011 T. 11 (XXV), z. 1 s. 44-53, ISBN-978-83-7583-017-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 czerwca 2011 10:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 25923) wydawnictwo ciągłe #25923
PBN ID (hist.): 25923

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się