Właściwości fizykochemiczne szynek surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne szynek surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku. [AUT.] MONIKA SKWAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Acta Sci. Pol., Biotechnol. 2010 R. 9 Nr 1 s. 15-24 il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 2010 R. 9 Nr 1, s. 15-24 il., bibliogr.
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25940) wydawnictwo ciągłe #25940
PBN ID (hist.): 25940
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.