Evaluation of the lipophilicity and stability of phenolic compounds in herbal extracts.
Opis bibliograficzny
Evaluation of the lipophilicity and stability of phenolic compounds in herbal extracts. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2010 Nr 9 (1) s. 61-69, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2010 Nr 9 (1), s. 61-69
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 12:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25945) wydawnictwo ciągłe #25945
PBN ID (hist.): 25945
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.